Werken bij

Wij bieden inzicht in wat je niet ziet!

Landmeten HDB

HDB

HDB is een innovatief bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Dat merk je op de werkvloer. Alles gaat om kansen zien, kansen grijpen en kansen uitwerken. Iedere medewerker van HDB doet mee met innovatie. Dat varieert van het verdiepen van je eigen functie, tot het ontwikkelen van een compleet nieuwe functie. Wat HDB kenmerkt? Vrijheid. Zelf je richting bepalen. En continu blijven leren.

Proefsleuf graven HDB BV

Aanpakken

Het team van HDB bestaat uit enthousiaste teamspelers die gefocust zijn op het behalen van hun eigen doelen en die van onze klanten. Hoewel iedereen een eigen expertise heeft, delen we onze passie voor het werk wat we doen. Daarbij zijn we echte aanpakkers, maar weten we ook hoe we het gezellig maken op de werkvloer.

Continu verbeteren

Bij HDB houden we van nieuwe dingen creëren. Daarbij denken we praktisch mee met de klant: waar is behoefte aan en hoe kunnen wij dat oplossen? Opleidingsmogelijkheden zijn er volop. Binnen je functie krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Jij geeft aan wat je nodig hebt, wij helpen je om het maximale uit jezelf te halen.

Werken bij HDB

Wil je werken bij ons bedrijf? Bekijk hieronder de openstaande vacatures. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook. Laat ons weten wat je voor ons kunt betekenen, en wie weet zet jij binnenkort je eigen functie op binnen HDB.

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met onze kleine lettertjes.

Polygon