Over ons

Wij zijn HDB. Wij bieden inzicht in wat je niet ziet!

CROW 500 HDB

HDB

HDB is opgericht door Henri de Bruin. Hij begon als zelfstandig landmeter en groeide uit tot visionair van ons huidige onderzoeksbureau. Mensen samenbrengen en nieuwe dingen tot stand laten komen: dat is het DNA van ons bedrijf.

Henri de Bruin
Signature

Innovatie

Binnen HDB zijn we continu bezig met vernieuwen en verbeteren. Zo zijn wij succesvol gebleken met onze methode van het graven en verwerken van proefsleuven: een efficiënte methode om kabels en leidingen onder de grond in beeld te brengen. Maar we innoveren verder. Zowel binnen onze producten als daarbuiten zijn we continu bezig met het ontdekken van nieuwe, slimme toepassingen.

  • Binnen HDB zijn we continu bezig met vernieuwen en verbeteren

  • Succesvol gebleken methodes van het graven en verwerken van proefsleuven

  • Continu bezig met het ontdekken van nieuwe, slimme toepassingen

Proefsleuven inmeten HDB

Meedenken

Proefsleuf graven HDB BV

Meedenken

HDB werkt vanuit praktische kennis richting praktische oplossingen. Onze jarenlange ervaring in ondergrondse infrastructuur zetten we in om jou als klant volledig te ontzorgen. We onderzoeken niet alleen of iets in theorie mogelijk is, maar kijken vooral of het werkt in de praktijk. Ons doel is om complexe vraagstukken zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

Van revisie naar Visie

Voorspelbaarheid in elk project: dat is ons doel. In onze aanpak richten we ons op het onderzoeken van projecten in een vroeg stadium. Wij geloven namelijk dat een goede voorbereiding essentieel is om het einddoel te bereiken. Geen verrassingen, wel duidelijkheid over planning en budget.

HDB: voorspelbaar in elk project

Polygon