Over ons

Wij bieden inzicht in wat je niet ziet.

HDB

HDB is opgericht door Henri de Bruin. Hij begon als zelfstandig landmeter en groeide uit tot visionair van ons huidige onderzoeksbureau. Mensen samenbrengen en nieuwe dingen tot stand laten komen: dat is het DNA van ons bedrijf.

Henri de Bruin
Signature

Innovatie

Binnen HDB zijn we continu bezig met vernieuwen en verbeteren. Zo zijn wij succesvol gebleken met onze methode van het graven en verwerken van proefsleuven: een efficiënte methode om kabels en leidingen onder de grond in beeld te brengen. Maar we innoveren verder. Zowel binnen onze producten als daarbuiten zijn we continu bezig met het ontdekken van nieuwe, slimme toepassingen.

  • Binnen HDB zijn we continu bezig met vernieuwen en verbeteren

  • Succesvol gebleken methodes van het graven en verwerken van proefsleuven

  • Continu bezig met het ontdekken van nieuwe, slimme toepassingen

Meedenken

Meedenken

HDB werkt vanuit praktische kennis richting praktische oplossingen. Onze jarenlange ervaring in ondergrondse infrastructuur zetten we in om jou als klant volledig te ontzorgen. We onderzoeken niet alleen of iets in theorie mogelijk is, maar kijken vooral of het werkt in de praktijk. Ons doel is om complexe vraagstukken zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

Wat heeft HDB gedaan

HDB ontzorgt in het voortraject door de voorgenomen werkzaamheden met betrekken tot kabels en leidingen met de netbeheerders en betrokken partijen af te stemmen.

Tijdens de uitvoering ontzorgt HDB door de werkzaamheden met betrekking tot Kabels en Leidingen af te stemmen op de integrale planning, deze werkzaamheden te controleren aan de hand van tekeningen en eventuele raakvlakken voorkomen.

Hierbij functioneert HDB als het aanspreekpunt voor kabels en leidingen en organiseert de nodige nuts overleggen, monitort de wijzigingen op het ontwerp en zorgt gedurende het traject voor de afstemming en communicatie met de netbeheerders en hun aannemers.

Door zowel actief te zijn in het voortraject als tijdens de uitvoering wordt de opdrachtgever Max Bögl compleet ontzorgt van het vakgebied kabels en leidingen.

HDB: voorspelbaar in elk project

Polygon

Vraag een offerte aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Geïnteresseerd in

Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met onze kleine lettertjes.

Polygon